Březen 2016

Kančí guláš

20. března 2016 v 16:41 Kuchyně


(Guláš)
Quick and easy meals (Rychlé a snadné jídlo)
From the series: How to survive in the household:)
Ze série: Jak přežít v domácnosti:)

ingredience:
1) 1 kg plecka z divočáka ( nebo přední hovězí)
2) 500g pokrájené cibule
3) 3 pokrájené stroužky česneku
4) 80 g sádla
5) sůl, pepř, kmín
6) 1 lžička polévkového koření
7) 3 lžíce sladké papriky
8) půl lžičky chilli
9) 2 lžíce kečupu
10) 1 litr vývaru
11) l lžíce majoránky
12) hladká mouka na zahuštění

1) Hoe 1 kg of wild boar (front or beef)
2) 500 g chopped onions
3) 3 chopped garlic cloves
4) 80 g fat
5) salt, pepper, cumin
6) 1 tablespoon broth and spices
7) 3 tablespoons sweet paprika
8) half a teaspoon of chilli
9) 2 tablespoons ketchup
10) 1 liter of broth
11) l tablespoon marjoram
12) plain flour to thicken

Postup:
rozehřejeme sádlo
Heat the lard

osmažíme cibuli a česnek
Fry the onion and garlic

odhrneme cibuli do krajů hrnce
peel back the onion to the pan counties

uprostřed osmahneme maso, aby se zatáhlo
Fry the meat in the middle to overcast

přidáme kmín pepř, polévkové koření
Add the cumin pepper soup spices

osolíme
salt

přidáme papriku a chilli
paprika and chilli

zalijeme vývarem a dusíme až je maso měkké
pour broth and simmer until meat is tender

přidáme kečup
Add the ketchup

zahustíme moukou s vodou
Thicken with flour with water

povaříme a nakonec přidáme majoránku
Cook and eventually marjoram