Domácí sulc

25. června 2015 v 15:03
Nejlepší domácí sul
ingredience:
1) zadní vepřové koleno ( 1 - 1,20 kg)
2) 20 dkg vepřových kůží
3) 2 litry vody
4) 3 - 4 lžičky soli
5) 2 bobkové listy
6) 5 kuliček nového koření
7) 20 kuliček pepře
8) ocet na dochucení
9) stroužků česneku
10) mletý pepř
11) cibule pokrájená na kroužky

ingredients:
1) The rear pork knuckle (1 - 1.20 kg)
2) 20 ounces pork skins
3) 2 liters of water
4) 3-4 tsp salt
5) 2 bay leaves
6) 5 allspice
7) 20 peppercorns
8) vinegar to taste
9) cloves of garlic
10) ground pepper
11) chopped onion into rings

postup:
1) do hrnce dáme koleno ( přeseklé na 2 kusy)
2) přidáme kůže
3) přidáme sůl, bobkový list, pepř a nové koření
4) zalijeme vodou ( celé 2 litry)
5) dáme vařit na 1,5 - 2 hodiny ( koleno musí být měkké)
6) vyndáme a necháme chvíli stydnout
7) vývar přecedíme
8) vše umeleme na mlýnku ( včetně kůží) + 5 stroužků česneku
9) přidáme trochu vývaru
10) dochutíme solí, polévkovým kořením, mletým pepřem a trochou octa
11) přidáme zbytek vývaru
12) necháme 1 hodinu stydnout a pak uložíme na 24 hodin do lednice


procedure:
1) put into the pot knee (they cut into 2 pieces)
2) add leather
3) Add salt, bay leaf, pepper and allspice
4) Pour water (2 liters throughout)
5) boil 1.5 - 2 hours (knee must be soft)
6) take out and leave it for a while stydnout
7) Strain broth
8) All a mill (including skin) + 5 cloves garlic
9) add a little broth
10), season with salt, soup seasoning, pepper and a dash of vinegar
11) add the rest of the broth
12) Leave for 1 hour and then store stydnout for 24 hours in a refrigerator

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama