Utopenci

3. května 2015 v 16:38 | johny1l |  Kuchyně
Utopenci
Suroviny:
0,5 kg špěkáčků,
200g cibule,
0,2 l vody,
0,125 l octa,
čtvrt špetky soli,
půl lžíce cukru,
4 kuličky nového koření,
4 kuličky pepře,
2 feferonky

0.5 kg sausages,
200 g of onion,
0.2 liters of water,
0.125 liters of vinegar,
quarter pinches of salt,
half a spoon of sugar,
4 balls allspice,
4 peppercorns,
2 red chillies

Postup:
Vodu s octem cukrem, feferonkami a kořením povaříme cca 10 minut
Water and vinegar with sugar, chili peppers and spices cook about 10 minutes

Cibuli a špekáčky rozkrájíme a vložíme střídavě do sklenice
Slice the onion and sausages and put alternately into a glass

necháme vychladnout a zalijeme špekáčky s cibulí.
let cool and pour over sausage with onions.

Necháme odležet asi týden

Let it rest for about a week
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama