Velikonoční hlavička

31. března 2015 v 11:00 |  Kuchyně
Velikonoční nádivka

Ingredience:
1) 12 rohlíků nakrájených na kostičky
2) 500 g vařeného uzeného masa
(nejlepší je uzená vepřová krkovice,
také pokrájené na kostičky)
3) 1 litr vývaru z uzeného masa
4) 2 celá vejce
5) 50 g rozehřátého másla
6) nasekaná pažitka
( můžou být i mladé kopřivy)
7) sůl
8) lžička polévkového koření
9) 3 stroužky nastrouhaného česneku

ingredients:
1) 12 rolls diced
2) 500 g cooked smoked meat
(the best smoked pork,
also chopped into cubes)
3) 1 liter of broth of smoked meat
4) two whole eggs
5) 50 g melted butter
6) chopped chives
(I may be young nettles)
7) salt
8) spoon broth and spices
9) 3 cloves garlic, grated

Postup:
rohlíky zalijeme 1/3 vývaru a necháme vsáknout
(rolls, pour 1/3 of the broth let soak)

přidáme rozehřáté máslo
(rolls, pour 1/3 of the broth let soak)

přidáme 2 vejce
add 2 eggs)

postupně přiléváme další vývar
(Another gradually pour broth)

přidáme pažitku
(Add the chives)

přidáme maso
(add the meat)

osolíme a přidáme polévkové koření
(add salt soup spices)

pekáč vymažeme máslem
(baking pan with butter delete)

vložíme do trouby a pečeme zakryté 20 minut
(Put the oven do the bake covered for 20 minutes)

odkryjeme pokličku a pečeme ještě 10 minu, aby se vytvořila křupavá kůrka
(uncover the lid bake for another 10 minutes in order to create a crispy crust)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama