Bábovka

24. března 2015 v 12:47 |  Kuchyně
Bábovka

Ingreience:
1) 250 g polohrubé mouky
2) 200 g moučkového cukru
3) 1 prášek do pečiva
4) 4 vejce
5) 150 ml vody
6) 100 ml oleje
7) 40 g nasekaných ořechů
8) 25 g nasekané hořké čokolády
9) 2 polévkové lžíce kakaa
10) 30 g másla na vymazání formy ( trochu rozehřáté)
11) strouhanka na vysypání formy

Ingreience:
1) 250 g flour
2) 200 g of powdered sugar
3) 1 baking powder
4) 4 eggs
5) 150 ml of water
6) 100 ml of oil
7) 40 g chopped nuts
8) 25 g chopped dark chocolate
9) 2 tablespoons cocoa
10) 30 g butter for greasing the mold (A little melted)
11) breadcrumbs

Postup:
Vytřeme formu máslem
(wipe the form of butter)

Vysypeme strouhankou
(Empty Recycle breadcrumbs)

žloutky umícháme s cukrem
(egg yolks with sugar)

přidáme vodu
(add water)

přidáme mouku a prášek do pečiva
(add the flour and baking powder)

přilijeme olej
(Pour oil)

vmícháme ořechy a čokoládu
(Stir in nuts and chocolate)

ušleháme tuhý sníh z bílků
(stiff whisk together egg whites)

opatrně sníh vmícháme do těsta
(snow gently mix into dough)

trochu těsta odlijeme a přidáme kakao
(Deviating a bit of dough and add the cocoa)

Střídavě vléváme světlé a tmavé těsto do formy
(instill alternately light and dark doughin the mold)

vložíme do trouby a pečeme 45 - 50 minut při 150 - 170 °C
(Put in the oven and bake45-50 minutes at 150-170 ° C)

Po vyjmutí z trouby pocukrujeme
(After removing from the oven, add the sugar)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama